Nääs Slottsbod

med museibutik, reception och besöksinformation

Nääs Slottsbod hittar du i det gamla spannmålsmagasinet som ligger bredvid slottet. Här samsas "Nääs vintage" som är antika föremål med ett urval av nostalgiska nya föremål liksom fina saker utifrån säsong. 

För öppettider se här. 

Sugen på kaffe?

Välkommen in på en kopp kaffe att avnjutas i vår mysiga kafédel eller i solen utanför med en god kaka eller glass.

Biljetter

Biljetter till de guidade visningarna i slottet köper du också i Nääs Slottsbod, liksom hämtar och betalar förbokade biljetter. 

Besöksinformation

Söker du tips på vandringsleder, utställningar, kultur, boende och platser värda ett besök? Då har du kommit rätt. Vi hjälper dig så gärna. 

För tips på besöksmål i Nääs närområdet kan vi tipsa om Vid Sävelången där vi samarbetar med aktörer runt sjön Sävelången och Strax utanför Göteborg där vi samarbetar med Turistrådet Västsverige

In- och utcheckning

Även receptionen för in-/utcheckning för boendegäster på Nääs-området och för brudpar som håller bröllopsfest på Nääs finner du i Nääs Slottsbod.

Öppettider

Se aktuella öppettider här. 

Välkommen!

Event på Nääs Slott

Bröllop, konserter, konferenser, födelsedagsfirande, möjligheterna är oändliga. Vi har de perfekta utrymmena för det flesta typer av tillställningar. Välkomna att kontakta oss för att se vad vi kan göra för dig.