Lekhuset för bröllop

Lekhuset ligger på Nääs slöjdområde och uppfördes 1905 för lek- och danskurser för eleverna på Nääs slöjdseminarium. Takhöjden är vidunderlig och den bevarade inredningen gör byggnaden unik. Salen går att dela av med ett draperi samt har en scen för musik och underhållning. I Lekhuset finns de gamla ribbstolarna kvar en inomhusbalkong för spännande vy över festligheterna.

Lokalen rymmer upp till 200 sittande gäster.

Bokning 2024

Datum i juli och augusti 2024 bokas via vår samarbetspartner. Kontakt Keyvan Fakhary på "I nöd och lust" för en kostnadsfri konsultation om datum, upplägg och priser. Ni bokar enkelt in er i via fliken "Konsultation" på deras hemsidan www.inodochlust.se 

Datum i maj, juni och september 2024 bokas direkt med oss via kontaktformuläret nedan. Vid dessa datum går det fint att själv ordna med dekoration och möblering samt mat och dryck. I september finns enstaka datum och för maj/juni har vi precis släppt några bokningsbara datum. 

Ladda gärna ner informationsbladet för 2024 här på sidan

Intresselista 2025 & 2026

För 2025 eller 2026 är vi inte klara med koncept, prissättning och tillgängliga datum ännu men det går att sätta upp sig på vår intresselista så hör av oss när vi har mer information.

INTRESSELISTA undefined

-----------------------------------

OBS! Bilderna nedan visar exempel på dukning och användning av lokalen. Sannolikt kommer inte taktygerna finnas i lokalen 2024 och ljusslingorna är monterade av "I nöd och lust" för kund. I hyra av lokalen ingår takkronor och gardinerna vid fönstren samt avlånga bord med klappstolar för 120 personer. Möbler och styling är ordnat av respektive brudpar eller bröllopskoordinator. 

undefined
Styling och foto www.inodochlust.se

undefined
Styling och foto www.inodochlust.se

undefined
Styling och foto www.inodochlust.se

undefined
Styling och foto www.inodochlust.se

 

Bokningsförfrågan Lekhuset 2024

Välkommen att skicka in en bröllopsförfrågan här för datum i maj, juni och september 2024.

Beskriv med några rader er bröllopsvision - när och hur ni vill ha er bröllopsfest liksom hur många personer ni tror kommer att delta. 

OBS! För övriga år ber vi er vänligen sätta upp er på intresselistan (se längre upp på sidan).