Välkommen, så trevligt att du är intresserad av Nääs och av att jobba med oss!

Nääs Slott är ett stort gods med många verksamheter inom såväl uthyrning av mark och fastigheter, byggnadsvård och skötsel av fastigheter och grönytor som inom kulturhistorisk verksamhet med guidade turer, kafé, boende och slottsbutik. Vi söker regelbundet medarbetare - framför allt inför sommarsäsongen.

Här publicerar vi lediga tjänster hos August Abrahamsons stiftelse / Nääs Slott. Det går också bra att skicka en spontanansökan till kontoret@naas.se

Säsongspersonal för guidning, butik och Kaffestugan

Vill du arbeta med kulturarvsfrågor, klä dig i sekelskifteskläder och tillbringa dagarna i slottsmiljö? Nu söker vi säsongspersonal till Nääs Slott för arbete på helger under vår och höst samt dagligen under sommaren.

Intervjuer och rekrytering löpande.

Läs mer...

Säsongsansvarig för kaffestugan sökes

Vill du jobba som säsongsansvarig i Kaffestugans tidstypiska allmogemiljö och bidra till att förmedla det historiska arvet kring mat-, kaffe- och kakkulturen under sent 1800-tal? 

Intervjuer sker löpande.

Läs mer... 

Event på Nääs Slott

Bröllop, konserter, konferenser, födelsedagsfirande, möjligheterna är oändliga. Vi har de perfekta utrymmena för det flesta typer av tillställningar. Välkomna att kontakta oss för att se vad vi kan göra för dig.