Kommersiell fotografering och filmning

Områdena på Nääs är utmärkta för fotografering och filmning. Vi erbjuder också fotografering inomhus. Många företag har använt Nääs för reklamfotografering och filmer har spelats in på Nääs.

Företag som vill nyttja Nääs miljöer för produktfotograferingar eller andra typer av kommersiella bilder eller filmer måste alltid kontakta August Abrahamsons stiftelse. Detta gäller hela området och gäller även skolor och utbildningsprojekt. Stiftelsen förbehåller sig rätten att avgöra om förfrågan är förenlig med Nääs värdegrund och varumärke.

Kommersiell fotografering kostar från 5000 kr + moms. Pris sätts bland annat efter hur omfattande produktionen är. För att erhålla en prisuppgift måste en skriftlig ansökan göras med uppgifter om vad förfrågan gäller, önskade klockslag, datum och hur många personer som planeras att ingå i teamet på plats. Mejla förfrågan till info@naas.se.

Undantaget är porträttfotografering som exempelvis bröllopsfotografering i omgivningarna som kan göras fritt. 

Drönare

Det är inte tillåtet att flyga med drönare utan överenskommelse med August Abrahamsons stiftelse.

Varför tar vi betalt?

Alla intäkter behövs för att bevara och utveckla natur- och kulturarvet på Nääs. De bidrar till att vi skall kunna erbjuda vackra miljöer, både exteriört och interiört och kunna vara en plats som är öppen och tillgänglig för besökare. 

Kontakt

Vid funderingar, frågor och förfrågningar om det går bra att fotografera och filma kontakta  info@naas.se eller 0302-31839. Alternativ till 0302-30898.