Nääs Konsthantverk kafé / butik / galleri

I kaféet säljs rättvisemärkt kaffe, te och choklad, drycker från Brunneby Musteri, goda smörgåsar och bakverk. Allt matbröd är ekologiskt bakat. I en lugn och vacker miljö kan du njuta av fika eller glass på vår uteservering eller varför inte på en filt i gräset invid Sävelångens strand. Vintertid njuter du av kaffet i 1800-talsmiljö. I rum med vitkalkade stenväggar och välvda tak omges du av samtida svenskt konsthantverk av högsta kvalité. 

I kaféet säljs fair trade-kaffe, te och choklad, goda smörgåsar och egna bakverk. I en lugn och vacker miljö kan du njuta av fika eller glass på uteserveringen eller varför inte på en filt i gräset invid Sävelångens strand. Vintertid njuter du av kaffet i unik 1800-talsmiljö. I rum med vitkalkade stenväggar och välvda tak omges du av samtida svenskt konsthantverk av högsta kvalité.

Öppettider

För öppettider se Nääs Konsthantverks egen hemsida

Kontakt

Nääs konsthantverk, telefon 0302-300 08
Lena Nilsson, e-post l.n@naaskonsthantverk.se , telefon 0735-37 35 75

Vi anordnar även specialarrangemang.

Veteranbilsträffar på Nääs

Sedan 2008 har Nääs Konsthantverk kvällsöppet på måndagar kl 17 vid fint väder för MC- och veteranbilsträffar under maj-augusti. 

Event på Nääs Slott

Bröllop, konserter, konferenser, födelsedagsfirande, möjligheterna är oändliga. Vi har de perfekta utrymmena för det flesta typer av tillställningar. Välkomna att kontakta oss för att se vad vi kan göra för dig.