För barnfamiljer

Att komma som barn till Nääs ska vara en spännande upplevelse. Naturligtvis kan våra guider berätta historien om Nääs på ett sätt som passar särskilt bra för barn och barnfamiljer. Det är gratis för barn att gå med på en guidad tur när de går i sällskap med målsman. Sommar 2017 har vi gratis barnvisningar ondagar kl 11.00 I Mulle Mecks snickeriverkstad kan barn och vuxna snickra tillsammans (Slöjd & Byggnadsvård). I slottsparken finns en enkel labyrint att springa i samt en "dragkamp". Det går också att låna krocketspel i receptionen när den är öppen.
I hagarna betar hästar, får och nötdjur.  Sommartid finns en riktigt fin liten badstrand med sand och brygga. I sjön finns också mycket fisk och där populärt att fiska från stenbron och bryggan i närheten. Det behövs fiskekort för att få fiska.

Event på Nääs Slott

Bröllop, konserter, konferenser, födelsedagsfirande, möjligheterna är oändliga. Vi har de perfekta utrymmena för det flesta typer av tillställningar. Välkomna att kontakta oss för att se vad vi kan göra för dig.