Turistinformation & öppettider

Turistinformation/reception finns i byggnaden mellan slottet och stallet. Där finns också August Abrahamsons stiftelse kontor. Vill du komma i kontakt med stiftelsens personal vänligen ring och boka ett möte.

Maj: fredag, lördag och söndag kl 11-16

Juniaugusti: varje dag kl 11-16

September: fredag, lördag och söndag kl 11-16

Oktober - april är receptionen stängd men kontoret bemannat. Ring eller mejla om du vill komma i kontakt med personalen. Se under fliken Kontakt om du vill komma i kontakt med någon särskild person i annat fall mejla info@naas.se (vi tittar på mejlen regelbundet men kanske inte varje dag). Eller ring 0302-31839.

 

Parkering

På Nääs finns det goda parkeringsmöjligheter i anslutning till de olika byggnaderna. Vi tar ut en mindre avgift i samband med parkering som går till underhåll och vård av byggnader, vägar och mark på Nääs. Det finns fyra parkeringsautomater på området.

Det går utmärkt att köpa ett årskort för parkering för 250 kr. Sätt in beloppet på BG 5751-1792 och mejla oss dina kontaktuppgifter på info@naa.se så skickar vi kortet. Du kan också köpa årskortet i receptionen/turistinformationen när vi har öppet. För dig som bokar boende/lokaler på Nääs ingår ett tillfälligt parkeringstillstånd.

Slottsvisningar kl 12:00, 13:30 och 15:00

Maj - september: lördag och söndag och övriga röda dagar

10 juni - 20 augusti (2017): dagligen (tider som ovan)

Oktober - april:  Inga ordinarie slottsvisningar men det går bra att boka en visning. Ring 0302-30898

 

KLICKA HÄR för aktuella evenemang.

Event på Nääs Slott

Bröllop, konserter, konferenser, födelsedagsfirande, möjligheterna är oändliga. Vi har de perfekta utrymmena för det flesta typer av tillställningar. Välkomna att kontakta oss för att se vad vi kan göra för dig.