Vigsel i slottet

Till Nääs är alla välkomna. Under årens lopp har oändligt många blivande par träffats här och sedan kommit tillbaka för att vigas i den vackra miljön.

I den stora salen på slottets andra våning kan man samlas för en borgerlig vigsel under stora delar av året. Salens interiör i empirestil ger en ljus och fin känsla för er högtidsdag. Tillsammans med Lerums kommun erbjuds möjligheten för Lerums invånare att vigas utan särskild kostnad under kontorstid. Vill ni viga er under en helg, kvällstid eller är bosatt i en annan kommun utgår en avgift. I stora salen får det vara max 40 gäster.

Nääs Brudmarsch är vacker musik specialkomponerad för Nääs av kompositören Tormod Tvete Vik. Musiken går att beställa att få uppspelad från en CD-spelare i Stora Salen under vigseln. Lyssna på den HÄR

Nääs Brudvals är också specialskriven för Nääs av Tormod Tvete Vik. Lyssna på den HÄR

Vill du veta mer om Tormod Tvete Vik? Läs mer HÄR.

Kontakta Nääs Slottskafé & Restaurang för att boka bord för er bröllopsmiddag, restaurangen@naas.se alternativt 0302-318 49.

Vi ordnar även drop-in-vigslar i stora salen i slottet.

Läs mer om drop-in-vigsel

Vigselförfrågan slottet

Skick en förfrågan om datum och tid för vigsel på slottet så återkommer vi om möjlighet och vad det kostar. Glöm inte ange om du bor i Lerums kommun.