Slottslunch

Nu även som take-away. 

Ta en välsmakande paus från vardagen och njut av lunch i trevliga lokaler och vackra omgivningar.

Välj varmrätt mellan kött, fisk eller vegetarisk.

I priset ingår ekologiskt surdegsbröd med hummus, olivtapenade samt vispat havssaltsmör, sallad samt en liten dessert med kaffe/te.

Allt mat serveras på tallrik och kan även beställas som takeaway. Vi har ingen bufféservering längre på grund av pågående kris.

Sista beställning 15:00.

Helgmeny vecka 3

 

Varmrätt fisk-. Pankopanerad torskrygg (krav) med krämig räkröra, crutié på rädisor & gurka samt dillkokt potatis & gröna ärtor

Varmrätt kött- Lammfärsbiffar (krav) med jordärtskockspuré (krav)samt ugnsrostade rödbetor. Serveras med rödvinsreduktion.

Vegetarisk – Vegetarisk lasagne med semi torkade tomater samt bladspenat samt rostad getost

Barnrätt- Köttbullar med potatispuré, gräddsås samt rårörda lingon.

 

Allt mat serveras på talrik och kan även beställas som takeaway- Vi har ingen buffé servering längre på grund av pågående kris

Priser:

Vuxen 169 kr/person. Barn 0-3 år kostnadsfritt i sällskap av en betalande vuxen. Barn 4-12 år 89 kr i sällskap av en betalande vuxen.

 

Se våra öppettider här.

Enskilda rum och extra fin dukning

Vi har även avskilda rum som ni kan boka för ett mer privat möte eller om ni vill fira någon. Vi har olika rumsalternativ för 8-10 personer, 14-24 personer eller 20-70 personer. Vi dukar extra fint med linnedukar och levande ljus. Pris: 229 kronor för vuxna och 99 kronor för barn upp till 12 år, inklusive slottslunchen.

Bordsbokning

Via formuläret, telefon 0302-318 49 eller mejla till restaurangen@naas.se

 

Boka bord

Meddela vilken dag, tid och hur många ni blir. Bokningen är bekräftad först när ni fått återkoppling från oss. Är det tätt inpå, ring gärna 0302-318 49.

Event på Nääs Slott

Bröllop, konserter, konferenser, födelsedagsfirande, möjligheterna är oändliga. Vi har de perfekta utrymmena för det flesta typer av tillställningar. Välkomna att kontakta oss för att se vad vi kan göra för dig.