Dagliga visningar

Under maj och september är det visningar på slottet lördagar, söndagar och helgdagar.

Den 30 augusti i år har vi extra insatta visningar kl 12, 13.30 och 15.00 då vi har Antikrundan på Nääs.

Mellan den 9 juni och 19 augusti (2018) är det  visningar alla dagar i veckan. Visningarna startar kl 12.00, 13.30 och 15.00. Biljetter till de ordinarie visningarna köps i turistbyrån/receptionen strax intill slottsbyggnaden. Ingen förbokning krävs men det går att reservera biljetter via telefon eller mejl. I en grupp är det max 20 personer.

En guidad visning tar ca 50 minuter, och kostar 110 kr/person, barn 7-16 år 40 kr och 0-6 år gratis i vuxens sällskap.

Visningar övriga tider kan förbeställas året runt. 

Vi kan har också visningar och föredrag på olika tema som kan förbokas; Konsten på Nääs, Sophie Elkan på Nääs, Familjen Berg på Nääs,  Slottsparken på Nääs samt Nääs Slöjdlärarseminarium. Visningar och föredrag görs i samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan i Lerum. Vill du veta mer om deras verksamhet tryck HÄR.

Vi gör även specialanpassade visningar för barngrupper vilka förbokas. Kontakta oss så berättar vi mer om dessa.

En guidad visning i slottet tar ca 45 minuter, och kostar 110 kr/person. Barn upp till 7 år i målsmans sällskap går gratis. 7-16 år 40 kr. En förbeställd gruppvisning kostar från 1400 kr beroende på om det är vardag eller helg och hur många som är i gruppen.

Dessvärre är slottsbyggnaden inte anpassade för personer med funktionsnedsättning av något slag. Det är många trappor. Läs mer under fliken Tillgänglighet HÄR.